Current exhibitions

Current exhibitions
 

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el museu presenta la instal·lació temporal ‘Dones que parlen de dones’ dins la seva exposició permanent.

A través de la vida i els escrits de 16 dones de diferents èpoques, la instal·lació vol donar visibilitat de manera simbòlica a totes les dones que, al llarg de la història, han lluitat, reivindicat i treballat per defensar la figura femenina dins la societat.

Qui són les 'Dones que parlen de dones'? Coneix-les >>


 

Tot treballant els conceptes clau de pensament, història, futur, generació de coneixement, recerca, educació, comunicació, informació, compromís i valors, l’exposició vol contribuir a reafirmar el poder de l’ésser humà com a criatura intel·ligent, pel seu instint crític i esbrinador i per la seva apetència per conèixer.

La mostra vol presentar la Universitat de Barcelona, coorganitzadora de l’exposició, com a paradigma del centre del saber i com a exemple simbòlic del coneixement, destacant per ser una de les poques institucions acadèmiques que custodia i conserva un ric fons patrimonial.

Més informació >>

Entrada gratuïta 

 

El amor y el matrimonio no siempre han ido de la mano, el matrimonio a menudo ha sido una cuestión de interés. Y si bien en todas las culturas existe la institución del matrimonio, su sentido ha sido muy diferente a lo largo del tiempo.

 

Más información >>


  Baixar
ImprimirPujar