Education

Education

Oberts a la Història

educació
 

El Museu d’Història de Catalunya és un espai obert per a l’aprenentatge de la història a l’abast dels alumnes de tots els nivells educatius. Dels més petits fins als més grans podran experimentar i viure els fets del passat a través dels recursos que les seves sales ofereixen: escenografies que transporten a altres temps, interactius per entendre el funcionament dels enginys del passat, i la línia cronològica i museogràfica que estructura el recorregut.

El servei educatiu del Museu d'Història de Catalunya us proposa una altra manera d’ensenyar la història, a través de la vivència directa i l’aproximació empàtica amb els seus protagonistes, des del vessant més humà i social, i adaptant-nos a les diferents necessitats de cada nivell educatiu. Els alumnes interactuen amb l’espai que els envolta tot observant i manipulant, a mida que van construint el coneixement de forma conjunta amb l’educador. Les nostres activitats són conduïdes per educadors especialitzats, coneixedors de la història i de la didàctica, experts a transmetre els coneixements d’una manera pròxima, divertida i amena.

Enguany, el Servei Educatiu del Museu d'Història de Catalunya incorpora un nou servei al web: El Museu a l'Aula, un espai on posem a l'abast de mestres i educadors, activitats i recursos per treballar a l'aula.

Que tingueu un bon curs 2014-2015!
Descarrega't la oferta educativa del curs 2015-2016 al Museu d'Història de Catalunya. Totes les novetats i la informació pràctica.


  Baixar
ImprimirPujar